Stabil PlaccStabil Placc
Email
+36 30 549 7030
6:00 - 18:00
Prémium Alba Kft.

_ Szolgáltatásaink _

Miért minket válasszon?

Székesfehérvári telephelyünkről lefedjük az ország egész területét!

Ha gyors és precíz munkát szeretne hívjon minket bizalommal!

Estrich beton, Aljzatbeton

Szemcsenagyság szerint 0-4vagy 0-8mm-es osztályozott homokos kavicsból....
Szemcsenagyság szerint 0-4vagy 0-8mm-es osztályozott homokos kavicsból, illetve cementből, esetleg hozzáadott speciális adalékanygokból készül.
Bővebben

Könnyűbeton

(Perlit vagy polisztirol beton) A betonszintek kitöltésre használjuk, 4-50 cm vastagságban....
(Perlit vagy polisztirol beton) A betonszintek kitöltésre használjuk, 4-50 cm vastagságban terítve.
Bővebben

Ragasztott beton

A kivitelezés úgynevezett tapadó híd segítségével történik....
A kivitelezés úgynevezett tapadó híd segítségével történik, az alapfelülethez kapcsolódva. Általában kis keresztmetszet (2-4 cm) esetén alkalmazzuk, a teherhordó felülethez köt hozzá.

Alaplemez (Szerelőbeton)

A beton lemezek sík aljzatot ké­peznek pl. teraszokhoz, de falazat alapjai is....
A beton lemezek sík aljzatot ké­peznek pl. teraszokhoz, de falazat alapjai is lehetnek. A nagyobb és kisebb lemezek készítésének alap­elve azonos: a földet pontosan vízszintesen kiemeljük, a széleket bezsaluzzuk.
Bővebben

Födém betonozás

Monolit födém betonozása emeletes,házak....
Monolit födém betonozása emeletes,házak,lakások,ha mennyezet hűtés lesz a házban és ha igényes szerkezetet akarsz

Aljzat szigetelés

Aljzatbeton szigetelés, a földszinti padlóburkolat alatt található....
Aljzatbeton szigetelés, a földszinti padlóburkolat alatt található szigetelés. Az aljzat hőszigetelés funkciója szerint azt hivatott megakadályozni, hogy a szerelőbeton átvegye és elvezesse a megtermelt hőmennyiséget.
Bővebben

Térkövezés,szegélyezés

Térkő(térburkolat) lehet udvar, kocsi beálló, autó....
Térkő(térburkolat) lehet udvar, kocsi beálló, autó parkoló,kamion parkoló, járda amelynek külső széleit ajánlatos kerti vagy kiemelt szegéllyel lezárni. A térkő, aszfalt vagy beton találkozásnál pedig K vagy süllyesztett szegélyt rakni.
1 +
Kész project
1 +
Boldog Ügyfelek
1 +
Díj nyertes project
_ Rólunk mondták _

Köszönjük a belénk fektetett bizalmat!

_ Rólunk mondták _

Köszönjük a belénk fektetett bizalmat!

Szemcsenagyság szerint 0-4vagy 0-8mm-es osztályozott homokos kavicsból, illetve cementből, esetleg hozzáadott speciális adalékanygokból készül. 4 cm-es vastagságtól úsztatva ,(PE fóliára öntve) padlófűtésre, teraszokhoz,lépés álló szigetelésre alkalmazható. A beton simítása géppel történik amitől az esztrich felülete tömörré válik, így nagymértékben nő a szakítószilárdsága..

(Perlit vagy polisztirol beton) A betonszintek kitöltésre használjuk, 4-50 cm vastagságban terítve. A polisztirol betont a munkaterületre pumpával juttatjuk, így naponta akár 50 m 3 könnyű beton is bedolgozható. Nem lehet végleges teherhordó felületként használni. A könnyített esztrich padló,padlás hő szigetlésére, lapos tetők lejtésképzésére,födém feltöltésére használjuk Az adalékanyag úgynevezett expandált polisztirol gyöngy vagy a hulladék jellegű, expandált polisztirolhab csomagolóanyag őrleménye. A polisztirol gyöngyök a hőkezeléses duzzasztási eljárás során nyerik el eredeti szemcseméretük a kb. 40-szeresét, azaz a 2-5 mm közötti jellemző átmérőt.

A beton lemezek sík aljzatot ké­peznek pl. teraszokhoz, de falazat alapjai is lehetnek. A nagyobb és kisebb lemezek készítésének alap­elve azonos: a földet pontosan vízszintesen kiemeljük, a széleket bezsaluzzuk. Ha a lemeznek (pl. teraszoknál) lejtést kívánunk adni, akkor a lejtést (1 m-enként kb. 1-2 cm) a beton változó vas­tagságával hozzuk létre, az aljzat itt is pontosan vízszintes, ajánlatos a beton lemezt vasalással megerő­síteni, elsősorban akkor, ha a lemezt alapnak kívánjuk használni

Aljzatbeton szigetelés, a földszinti padlóburkolat alatt található szigetelés. Az aljzat hőszigetelés funkciója szerint azt hivatott megakadályozni, hogy a szerelőbeton átvegye és elvezesse a megtermelt hőmennyiséget. A megfelelő minőségű lépésálló expandált (EPS ), extrudált (XPS) polisztirol vagy kőzetgyapot hőszigetelések kiválóan alkalmasak a fűtött aljzatok hőszigetelésére. Amennyiben nem megfelelő vagy egyáltalán nincs hőszigetelés az aljzatban, teljes értékű padlófűtés kialakítása nem ajánlott.